- Produkty
- Moringové čaje
Moringové čaje
Vyzkoušeli jste už naše detoxikační čaje z Moringy olejodarné označované jako zázračný strom života? Vhodné jsou pro všechny, i pro sportovce, seniory, vegetariány, nebo i při detoxikaci organismu či hubnutí. Na našem eshopu najdete až 7 kombinací. Od čistého bylinného čaje Moringa z mladých sušených lístků, přes různé bylinné kombinace čaje Moringa:
- Čaj NutriFood ze sušených listů Moringa oleifera
- Čajová směs Moringa s Andělika na odkyselení organismu
- Čajová směs Moringa s fenyklem na podporu metabolismu
- Čajová směs Moringa se svízelem na podporu lymfatického systému
- Čajová směs Moringa s mátou na podporu trávení
- Čajová směs Moringa s ostropestřecem na podporu činnosti jater
- Čajová směs Moringa s kopřivou na podporu vylučování a funkci ledvin
Moringa olejodarná – účinky
Čaje NutriFood z Moringy pomáhají k tomu, abyste byli nejen štíhlí a krásní, ale i zdraví a plní energie, protože jedním z pozitivních účinků je i zpomalení procesu stárnutí. Jsou vhodné pro každého, i pro sportovce, seniory, vegetariány, vegany a děti. Naše čaje Moringa neobsahují žádné chemické přísady, aromata ani cukr a jsou vhodné během redukce hmotnosti.
Výborný bylinný čaj Moringa oleifera
Moringa olejodarná se označuje také jako zázračný strom života. Původ stromu je z oblasti Himálaje v severozápadní Indii, kde se pěstuje již přes 5000 let.
Obsahuje až:
- 90 živin
- 46 antioxidantů
- 18 aminokyselin a vysoký podíl vlákniny
Je dosud vůbec nejbohatší rostlinou na živiny. Nabízí organismu vše potřebné a v dokonalé rovnováze. Navíc získáváte potřebnou dávku vitaminů a minerálů, které příznivě působí na metabolismus a pomáhají chránit před onemocněními.
Příprava čajů Moringa (dávkování):
Použití: Mladé sušené lístky čaje Moringa mohou být používány nejen do čaje, ale i do jídla (jogurty, müsli, saláty), při vaření a pečení (guláš, omáčky, polévky i na maso). Jsou vhodné i při hubnutí a detoxikaci organismu.
Příprava: Sušené lístky čaje Moringa zalijte horkou vodou max. 80 ° C v poměru 1 – 2 čajové lžičky na 1,5 – 2 dl vody. Nechte vyluhovat 8 – 10 min v přikryté nádobě, následně přeceďte. Vylouhovanou Moringu nevyhazujte, můžete ji použít např do salátu, pomazánek či do jiných pokrmů.